Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La llar d’infants municipal “Els Barrufets” compta amb una nova mestra d’educació infantil finançada amb fons europeus i de la Generalitat

El 9 de juliol es va publicar la Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny, per la qual s'obre la convocatòria, per a l'any 2019, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca en l’Estratègia Europa 2020, amb l’objectiu de fer front a la desocupació juvenil i habilitar les persones per adquirir noves qualificacions i adaptar-se a les noves condicions i als canvis potencials de la seva carrera professional.

L’Ajuntament de La Fuliola va sol·licitar i se li ha concedit, en el marc d’aquest programa, una subvenció per a la contractació d’un professional, mestre d’educació infantil, destinat a la llar d’infants municipal “Els Barrufets”. Aquesta persona estarà contractada un total de 6 mesos a jornada completa, entre el novembre de 2019 i l’abril de 2020. Les funcions que desenvoluparà són entre d’altres, l’atenció, tutorització i orientació de l’alumnat, la programació d’activitats docents, la promoció d’iniciatives d’innovació en l’àmbit pedagògic, i el suport al servei de menjador escolar.

Els serveis de la llar d’infants han experimentat una creixent demanda en els últims anys, configurant-se com un recurs essencial per a moltes famílies a l’hora de conciliar la vida familiar i professional. Amb els recursos procedents d’aquesta subvenció es reforça doncs un servei públic d’especial importància al municipi.