Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida a professionals que ofereixen activitats d’envelliment actiu i saludable per a la gent gran

El Consell Comarcal de l’Urgell fa una crida a empreses, entitats i professionals que ofereixen activitats d’envelliment actiu i saludable adreçades a persones de 65 anys i més, amb l’objectiu de promoure l’envelliment actiu en els municipis de la comarca.

Sota la pregunta “Ofereixes alguna activitat per a les persones de 65 anys i més relacionada amb l’envelliment actiu als municipis de l’Urgell o bé no n’ofereixes, però t’agradaria fer-ho?”, el Consell Comarcal ha iniciat un procés per identificar les empreses, entitats i professionals que ofereixen i/o estan interessades a oferir aquest tipus d’activitats als municipis de la comarca.

Per a fer aquesta identificació s’ha creat una enquesta en línia amb l’objectiu de recollir els i les professionals d’activitats d’envelliment actiu i saludable i les propostes d’activitats que ofereixen o poden oferir als pobles de la comarca. A més, l’enquesta ha de permetre conèixer quines són les principals motivacions, barreres o requisits per poder oferir aquestes activitats.

Amb tota la informació recollida, s’elaborarà un Directori de professionals d’activitats d’envelliment actiu i saludable de l’Urgell. Aquest directori es farà arribar als ajuntaments i associacions de la comarca, perquè coneguin l’oferta disponible i puguin ampliar les propostes que s’ofereixen actualment.

Les empreses, entitats i professionals interessades poden respondre l’enquesta en aquest enllaç  https://ja.cat/EnvellimentUrgell_Directori abans del dia 31 de juliol. Per qualsevol dubte o pregunta, poden contactar amb sonia.olivares@urgell.cat o al 973 500 707.

 

Aquesta acció forma part del projecte Disseny i implementació del Pla local d’envelliment quilòmetre zero, en l’àmbit de la gent gran, que té com a objectiu donar suport durant l’any 2024 en la planificació i implementació d’accions concretes de la línia estratègica d’envelliment actiu i saludable del Pla d’envelliment km0 de l’Urgell. El projecte és organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell amb el suport tècnic de Raiels SCCL i compta amb el finançament del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.Fitxers adjunts

Galeria d'imatges