Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Implantació wifi gratuït diversos punts municipals

L’Ajuntament de la Fuliola ha posat en marxa onze punts d’accés de wifi gratuït en diferents espais públics i edificis de titularitat municipal. La implantació de la xarxa wifi s’emmarca dins del projecte “WIFI4EU”, mitjançant el qual la Unió Europea ha concedit una subvenció de 15.000 euros al nostre municipi per sufragar part del cos derivat del subministrament i la instal·lació dels equips d’alta velocitat, perquè qualsevol ciutadà pugui accedir de forma àgil i ràpida a la xarxa distribuïda en diferents places i equipaments de la vila.

 

Els punts de connexió a la via pública s’han situat a la Plaça del Portal, Plaça Ajuntament, Plaça Jaume Ferrer, Plaça Engràcia Macià (Boldú), piscines, zona esportiva/parc i deixalleria.

 

Pel que fa a equipaments, la ciutadania tindrà accés lliure a la xarxa pública de wifi a sala de plens Ajuntament, sala d'espera consultori mèdic, llar de jubilats, poliesportiu i centre cívic Boldú.

 

La connexió a la xarxa WiFi4EU és molt senzilla, el nom de la xarxa "WiFi4EU", en el moment de connectar-se per primera vegada a la xarxa Wi-Fi l'usuari serà redirigit a una pàgina segura i iniciar sessió amb un simple clic. A més, els usuaris que es desconnectin i tornin a connectar-dins d'un període de 12 hores, no hauran de tornar a iniciar sessió, en cas contrari cal iniciar sessió, amb un simple clic, cada cop que es vulgui utilitzar.

Trobareu senyalitzats els punts així:

WIFI4EU.jpg

Document Actions